0001 (1)
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat wij in het verleden contact hebben gehad betreffende het reinigen van zonnepanelen. Indien u geen prijs stelt op onze nieuwsbrief kunt u zich onderaan de brief afmelden.

Nieuwsbrief maart 2018

Logo Hartclass
IMG-20180703-WA0015

Zonne energie wordt steeds belangrijker.

De pv installaties steeds groter. En het schoonmaken steeds uitdagender.
Ieder zonnepark is uniek. En ieder park moet een keer schoon gemaakt worden. Schone panelen geven immers meer rendement.

De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan en geïnvesteerd in oplossingen om de panelen grondig en efficiënt te reinigen.

Nu het voorjaar er weer aan komt, een mooie tijd om de panelen te reinigen, willen wij u met deze nieuwsbrief op de hoogte brengen van onze nieuwste ontwikkelingen.

Reinigingsrobot

Nieuw in ons assortiment is de reinigingsrobot. Afstand bestuurbaar, met camera aan boord en borstels tot wel 2 meter 20 breed. Reinigt snel én effectief. Ideaal voor grote oppervlaktes met een dakhelling tot 25°.
robot 2m20 borstels

Nieuwe website

logo zonneparkreinigen
Hartclass BV is een specialistisch reinigingsbedrijf met een breed aanbod. Om de website overzichtelijk te houden hebben wij speciaal voor het reinigen van (grote) zonneparken een aparte website gelanceerd: www.zonneparkreinigen.com.
Uiteraard kunt u ook nog steeds terecht op onze vertrouwde website: www.hartclass.nl

Solar Solutions beurs

19,20 en 21 maart 2019 staan wij op de Solar Solutions beurs Expo Haarlemmermeer. U kunt ons vinden in stand T9, tegenover de catering. Op de beurs presenteren wij een selectie van ons aanbod voor het reinigen van zonneparken. U kunt hier onze borstels, speciaal ontworpen reinigingskar en de robot bekijken. Wij zien u graag!

Klik hier en bestel uw gratis ticket met code 19TICKET597.
Solar Solutions 2019 Emailbanner - 19TICKET597

Reinigingskar

Onlangs aangepast om nog beter te functioneren is onze zelf ontworpen reinigingskar. Speciaal voor de moeilijk bereikbare plaatsen. Deze kar is net als de robot te bezichtigen op de Solar Solutions beurs.
Reinigingskar
MailPoet